DIGITAL CONTENT SERVICES

INSPIREER EN VERBIND MET SPREKENDE VISUALS

Waarom THE NEW inhuren voor het creëren van uw digitale content?

Als full-service digitaal marketingbureau is THE NEW er om u te voorzien van het totale spectrum aan wat digitaal te bieden heeft. Onze digital natives zorgen dat uw doelgroep in alle fases van de online marketing funnel kwalitatief hoogstaand promotioneel materiaal en gelikte content onder ogen krijgt. Al onze diensten zijn schaalbaar en geheel naar wens aan te passen en in te zetten om uw boodschap op een visueel aantrekkelijke manier over te brengen aan uw doelgroep.

tv2

Digital Content Services

FOTOGRAFIE

Zeg vaarwel tegen stock footage

VIDEO

Filmen en video-editing

DRONE BEELDEN

Unieke beleving in vogelvlucht

ANIMATIE

De kracht van visual storytelling

Desktop Publishing (DTP)

Van idee tot tastbaar resultaat

CONTENT STRATEGIE CONSULTANCY

User experience als uitgangspunt

Ontdek meer over THE NEW

old-camera-2878634

Fotografie

De kunst van het fotograferen is een vak op zich. Waar het internet vol staat met websites voorzien van foto’s geschoten met een smartphone of pocketcamera, wilt u als ondernemer natuurlijk opvallen bij uw potentiële klanten. Het maken van die ene perfecte shot die u in gedachten hebt, dat is waar we bij THE NEW voor staan. Daarom bespreken we altijd van tevoren met u wat uw doelen en wensen zijn en nemen we bij elke foto uw communicatiedoelgroep en -doelstellingen in overweging. Neem vandaag nog contact met ons op voor een unieke en op maat gemaakte fotobeleving.

background-1327688

Video

Als een foto al ‘meer dan duizend woorden zegt’, stelt u zich eens voor wat de onschatbare waarde van video kan zijn. Engaging content wordt dit ook wel genoemd. Bij THE NEW brengen wij op een sprekende manier uw bedrijfsvideo, reclameboodschap of event in beeld en beschikken wij bovendien over de tools om het vervolgens onder uw doelgroep te verspreiden. Videomarketing is een onmisbaar middel om de band met uw bestaande klanten te versterken en waarvan de aantrekkingskracht leidt tot nieuwe prospects waarmee uw investering zich in korte tijd zal terugverdienen. Begin vandaag nog en ontdek hoe THE NEW video inzet voor de groei van uw klantenbestand.

drone_footage-the_new_digital_content

Drone beelden

Panoramische beelden die reiken tot aan de horizon, een overweldigend gevoel van grenzeloze vrijheid: drones maken dit eeuwenoude verlangen om de wereld in vogelvlucht te ervaren voor iedereen toegankelijk. THE NEW zorgt dat uw event, bedrijfsuitje of pand vanuit een uniek perspectief in beeld wordt gebracht, voor een promotiefilm of aftermovie op eenzame hoogte.

animation-the_new

Animaties

De meest eenvoudige animaties zijn vaak het meest effectief in het overbrengen van een boodschap. Het concept van beeldend vertellen is van alle tijden, het is universeel en laagdrempeliger bestaat bijna niet. In vergelijking tot film is het ook nog eens een middel met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. THE NEW gebruikt animaties om uw boodschap op onderscheidende wijze kracht te geven, op een manier die bij uw bedrijf en uw doelgroep past. Herkenning en verbinding vinden met uw klanten via een oud en vertrouwd medium, maar dan in een NEW jasje.

colored-pencils-2553343_1920

Desktop Publishing (DTP)

Een goede DTP’er is in staat om een brug te slaan tussen het idee van de opdrachtgever en het uiteindelijke design en de layout van het resultaat. Daarnaast is het belangrijk dat het designwerk voor zowel digitaal als print naadloos in elkaar over gaat. Bij THE NEW begrijpen wij het belang van hoogwaardig DTP werk als onmisbare schakel in een succesvolle online marketingstrategie. Informeer vandaag nog naar wat wij op dit vlak voor uw bedrijf kunnen beteken.

book-3346785_1920

Content Strategie Consultancy

Om waardevolle content aan te bieden aan uw klanten is het belangrijk om uit te gaan van een outside-in principe. Dus niet als eerste bedenken wat u de klant graag wilt vertellen, maar wat de klant van ú wilt horen. Bij THE NEW bepalen wij dit door grondig onderzoek te doen naar uw doelgroep en wat hun beweegt. Daarna stellen wij samen met u een uitgebreide content strategie op die bouwt aan de betrokkenheid van uw klanten bij uw merk en bijdraagt aan een positieve user experience.

Waar wacht u nog op? Ontvang vandaag nog uw content!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0