DIGITALE MARKETING SERVICES

ERVAAR DE IMPACT VAN DIGITAAL

Waarom THE NEW inschakelen als uw Online Marketing Expert?

Wij werken graag samen met u aan het opbouwen van duurzame relaties met uw bestaande en potentiele klanten. De eerste stap is het bepalen, meten en onderzoeken van de voorkeuren en behoeftes van uw doelgroep, daarna pas beslissen we samen welke middelen het beste ingezet kunnen worden. Deze middelen dienen als voedingsbodem om verbondenheid en herkenning aan te wakkeren – zogeheten engagement. Zowel rationele als emotionele en sociale factoren hebben hier zeer veel invloed op. De inzet van deze middelen is schaalbaar naar ieders ambities zonder aan effectiviteit in te leveren. Lees verder om te ontdekken welke middelen wij in kunnen zetten om ook van uw bedrijf een groeiend succes te maken.

google-partner-rgb-search

Online marketing diensten

SEO

Search Engine Optimisation

SEA

Search Engine Advertising

Websites

Web development & Web design

Display Marketing

Blijf ‘top-of-mind’ bij uw bezoekers

Conversie Optimalisatie

Mouse tracking, eyetracking, heatmaps & meer

Big Data & Analytics

Haal alles uit uw data

Social Media Marketing

Social Advertising & Social Media Monitoring

Learn more about THE NEW

magnifying-2681173

SEO

Een oplossing voor een probleem, het vervullen van een behoefte of het verdiepen van een interesse, allemaal redenen waarom mensen gebruik maken van een zoekmachine. Hoe zorgt u ervoor dat uw doelgroep tijdens deze zoektocht uitkomt bij het meest passende antwoord en dus bij u? Search Engine Optimisation houdt simpel gezegd in dat de content die u aanbiedt relevant genoeg wordt bevonden door zoekmachines om vindbaar te zijn voor uw potentiele klanten. Om dit te bewerkstelligen doen wij uitgebreid onderzoek, waaronder keyword research en analyseren wij grote hoeveelheden data. Dit maken wij voor u inzichtelijk en formuleren op basis hiervan concrete adviezen die direct in te zetten zijn om uw online autoriteit te verbeteren.

email-sign-2660276

SEA

Wie is de doelgroep? Wat is de doelstelling? Pas na het beantwoorden van deze twee vragen gaan wij nadenken over de vraag: Hoe gaan we het aanpakken? Digitale experiences zijn waar het om draait, anders dreigt uw boodschap ongehoord te blijven in de kakofonie van digitale uitingen die men tegenwoordig om de oren vliegt. Het lanceren van een nieuw product of dienst, het genereren van leads of het creëren van awareness – wij helpen u doormiddel van een strategisch ingezette onlinecampagne om uw doelgroep te activeren. Als gecertificeerde Google partner zetten wij onder andere Google AdWords campagnes in om effectief en zichtbaar te adverteren in Google.

Digital Marketing

Websites

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. Dit geldt ook voor de website van uw bedrijf. Potentiele klanten willen in één oogopslag kunnen zien hoe betrouwbaar, professioneel en kwalitatief een bedrijf is, alvorens ermee in zee te gaan. Een verouderde, trage website die verspringt en onleesbaar wordt wanneer men hem bezoekt via een mobiel apparaat zal menig klant afschrikken. Wij helpen u met het realiseren, onderhouden en continue optimaliseren van een moderne en goed-functionerende website die een goede reflectie biedt van waar uw merk voor staat.

billboard-3169071

Display Marketing

Display marketing is een van de kanalen die wij kunnen inzetten als onderdeel van een bredere online advertentiecampagne of als opzichzelfstaand middel om uw merk onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep (branding). Banners zijn er in veel verschillende soorten en maten en de inzet hiervan wordt bepaald door een vooraf opgezette strategie van targetingdie continue gemeten, geanalyseerd en aangepast wordt naar aanleiding van de behaalde resultaten.

shopping-cart-2614015

Conversie Optimalisatie

Dit is een systematisch en meetbaar proces waarin wij ervoor zorgen dat traffic naar uw website resulteert in een optimum percentage van conversies, of het nu gaat om het inschrijven voor een nieuwsbrief, het verzamelen van nieuwe leads, of het aanschaffen van een product of dienst. Hiermee vergaart u nieuwe customer insights die ervoor zorgen dat u niet alleen meer bezoekers maar ook meer van de juiste soort bezoekers zult krijgen. Daarnaast vergroot dit uw ROI, verbetert het de gebruikerservaring van uw klanten en draagt bij aan de opbouw van een duurzame relatie met uw klantenbestand.

floppy-disk-1383996

Big Data & Data Analytics

Het analyseren van grote hoeveelheden data, vinden van correlaties, patronen in consumentengedrag en de nieuwste market trends – dit valt allemaal onder de noemer van Big Data Analytics. Een intelligente en moderne toepassing die ervoor zorgt dat kosten binnen de perken blijven en op een efficiënte, in feiten gegronde manier conclusies kunnen worden getrokken die direct invloed hebben op uw beslissingen omtrent het aanbieden van nieuwe diensten of producten. De mogelijkheden zijn eindeloos en de risico’s miniem. Dé manier om anno 2019 bewezen snel en effectief te voldoen aan de behoeften van uw klanten.

bird-1232416

Social Media Marketing

Een veelzijdig en effectief kanaal die mogelijkheden biedt om in alle fases van de customer journey uw marketing doelgroep te bereiken. Ingezet als onderdeel van een bredere marketingstrategie biedt dit kanaal de mogelijkheid om uw bedrijf voor zowel B2C als B2B klanten online te profileren door het aanbieden van interessante content. Van onschatbare waarde zijn natuurlijk ook de mogelijkheden die platforms als Facebook, LinkedIn en Instagram bieden voor het geven van feedback. Omdat de klant voelt zich gehoord en betrokken voelt, deelt hij zijn ervaringen met anderen in zijn netwerk en deelt hij natuurlijk ook de interessante content die u via deze kanalen plaatst. Dit resulteert in meer customer loyalty, traffic naar uw website en draagt bij aan uw positionering als betrouwbare zakenpartner en autoriteit binnen uw vakgebied.

Waarom wachten? Krijg vandaag nog meer bezoekers naar uw website!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0