VERTALINGEN & LOCALISATIONS

THUIS IN TAAL

Waarom THE NEW inhuren om uw teksten te vertalen of te lokaliseren?

De wereldberoemde schrijver George Orwell zei ooit, “als denken de taal kan bederven, dan kan de taal ook het denken bederven”. Zeker in een wereld waarin iedereen zich met behulp van vertaaltools als Google Translate een talenwonder waant, is deze quote relevanter dan ooit. THE NEW werkt uitsluitend met native speakers, mensen die niet alleen letterlijk kunnen vertalen maar ook uw doelgroep op een voor hun relevante en pakkende manier weten aan te spreken. Nooit meer lost in translation, maar thuis in iedere taal.

tv2

Vertalingen & Localisations

Vertalingen

Ontvang foutloze vertalingen van onze twee- of meertalige ‘native speakers’.

Localisations

Combineer vertalen en copywriting voor nog betere resultaten

Reviews

Laat je vertaling nakijken door onze ‘native speaking’ reviewers.

Websites & Webshops

Blijf wereldwijd up-to-date en verkoop meer via uw website

globe-2638404_1920

Vertalingen

Wij vertalen uiterst nauwkeurig en foutloos, zodat u met een gerust hart uw promotioneel materiaal, website of communicaties kunt inzetten voor het bereiken van uw doelgroep, ongeremd door taalgrenzen. Onze jarenlange ervaring en expertise op dit gebied is af te lezen aan de vele opdrachtgevers die ervoor kiezen om terugkerend en veelvuldig gebruik te maken van onze vertaaldiensten.

flags-3087126_1920

Localisations

Het zit ‘m in de details. Localisations zijn vertalingen die nadrukkelijk zijn aangepast aan een locatie-specifieke doelgroep. Mensen uit het Verenigd Koninkrijk hebben bijvoorbeeld een ander referentiekader, schrijven en spreken anders en hebben andere sociaal-culturele gewoontes dan mensen uit de Verenigde Staten. Zou een Nederlander zich aangesproken voelen als een Amerikaans bedrijf hem probeerde te overtuigen om met ze in zee te gaan aan de hand van een advertentie geschreven in het Vlaams?

flag-636036_1920

Reviewing

Ook het verbeteren van een reeds geschreven tekst behoort tot de mogelijkheden. Schrijft u bijvoorbeeld interessante blogs maar twijfelt u soms over uw taalgebruik? Wij helpen u graag met het verbeteren hiervan, vergeet ook niet te informeren naar hoe wij ervoor kunnen zorgen dat uw blogs ook nog eens door een breder publiek gelezen zullen worden!

mobile-shop-2730771_1920

Websites & webshops

Met één klik een gehele website of webshop in een andere taal kunnen bezoeken, voor de bezoeker handig en soms zelfs essentieel. Dan moet het natuurlijk wel allemaal kloppen, aan onduidelijke informatie geschreven in gebrekkig Engels heeft de bezoeker vrij weinig. Als onderdeel van onze full-service belofte zorgen wij ervoor dat uw website of webshop niet alleen makkelijk vindbaar is in Google en technisch goed onderhouden wordt, maar ook dat niet-Nederlandssprekende bezoekers kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.

Waar wacht u nog op? Ontvang vandaag nog uw vertaling!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0